NyföretagarCentrum Halland söker nu en

VERKSAMHETSLEDARE

Vår nuvarande Verksamhetsledare Kristin Oretorp går vidare till nya utmaningar men kommer utöver att utbilda sig till arkitekt även jobba kvar till viss del i verksamheten som rådgivare. Förutom Kristin har du ytterligare två engagerade kollegor, som främst arbetar med de företagare som söker sig till oss för att få rådgivning, till din hjälp.

Vi finansieras av de halländska kommunerna och det lokala näringslivet. I rollen som Verksamhetsledare är det ditt ansvar att upprätthålla relationerna med våra samarbetspartners samt att skapa nya och fler samarbeten.

Du ansvarar även för driften och utvecklingen av såväl den operativa som den strategiska delen av NyföretagarCentrum Hallands verksamhet. I rollen ingår även att vara delaktig och ha ett övergripande ansvar i Entreprenörskolor, Mentorprogram och andra delar av verksamheten som kräver processledning. Som verksamhetsledare finns även möjlighet att gå in och jobba som rådgivare.

DIN BAKGRUND OCH VÅRT ERBJUDANDE

Förutom relevant utbildningsbakgrund behöver du ha goda kunskaper inom ekonomi och budgetering, processledning samt kommunikation. Är du, eller har varit, företagare så är det mycket meriterande.
Som person är du lyhörd och van vid att bygga och utveckla relationer. Du är duktig på att planera och organisera ditt arbete. Du trivs i sammanhang där din insats är synlig och du tar ansvar för att nå de gemensamt uppsatta målen. Vidare är du kreativ, driftig och har ett gott humör som smittar av sig.

Så, tickar ditt hjärta för företagande? Har du ett brett kontaktnät och är duktig på att underhålla relationer? Tycker du det är spännande att skapa samarbeten mellan organisationer? I så fall kanske vi kan erbjuda dig ditt nästa steg i karriären.

Det vi erbjuder är ett uppdrag, 50-100% enligt överenskommelse, antingen på konsultbasis eller som anställning. Vårt kontor finns i Företagscenter i Falkenberg, men arbetsfältet är hela Halland.

KONTAKTPERSONER

Bengt-Olof Isaksson, Ordf. NyföretagarCentrum Halland, 070-664 74 84
Lena Brantberg, Vice ordf. NyföretagarCentrum Halland/Rekryterare BraPersonal, 070-350 89 09

ANSÖKAN

Märk ansökan ”Verksamhetsledare NyföretagarCentrum” Eftersom vi tillämpar löpande urval vill vi gärna ha din ansökan snarast! Dock senast 2017-11-15. Välkommen med din ansökan till verksamhetsledare-nyforetagarcentrum@brapersonal.nu.

Varmt välkommen med din ansökan!